The most creative ideas

 

 

ECHIPA MARI VILA COM S.R.L.

Suntem impreuna de peste 20 de ani, timp in care am trait multe momente pline de succes dar si momente care ne-au dat multe batai de cap.
De-alungul timpului, am inteles ca trebuie sa fim profesionisti si oameni in acelasi timp, care impreuna abordeaza cu profesionalism ceea ce fac.
Echipa MARI VILA COM S.R.L. este o echipa speciala, care tinde sa isi imbunatateasca permanent performanta si din care fac parte:

Ing.Radu Bobolea- Director tehnic
radu.bob@marivila.ro

Radu, este inginer absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea de Mecanica specializarea Masini hidraulice si pneumatice. Radu are o experienta de peste 22 de ani in activitatea de intretinere si reparatii a utilajelor, mai exact in tot cea ce tine de siguranta în functionare, fiabilitatea si eliminarea defectelor acestora, crescând astfel competitivitatea societatii printr-o eficienta ridicata. In cadrul Mari Vila Com S.R.L, Radu se ocupa de investitii si dezvoltarea tehnica a societatii in domenii precum: confectii sudate; sudarea AT, SRZ, SoWoZ; tehnologii de executie a pieselor de cale si prelucrari mecanice la un nivel tehnologic inalt pe masini unelte de ultima generatie cu comanda numerica -CNC. 

 

Ing.Dan Roman – Responsabil mecano-metrologie

Dan este inginer este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea Tehnologia Constructiilor de Masini-profilul Masini Unelte Speciale, avand o experienta de 29 de ani in domeniul reparatiilor capitale, masini unelte, masini unelte speciale si poduri rulante. In cadrul Mari Vila Com S.R.L, Dan se ocupa de activitatii precum: reparatii, intretinere si verificari masini unelte, revizii si reparatii utilaje, montaj si puneri in functiune instalatii automatizare macaze, montaj si reparatii echipamente electrice constructii civile si industriale.

 
Horia Vladoiu- Programator Tehnologii De Execuţie Piese Cale si IT Manager

horia@marivila.ro

Horia este absolvent al liceului Iulia HASDEU si a urmat 3 ani cursurile Facultatii de Cibernetica,Statistica si Informatica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti , avand o exeperienta de peste 13 ani in domeniul IT software si hardware, fiind certificat de catre Microsoft pentru urmatoarele competente: 2151- Microsoft Windows 2000 Network and Operating System Essentials; 2152- Implementing Microsoft Windows 2000 Professional and Server. Din anul 2008, Horia are competente de utilizare in ceea ce priveste  proiectarea asistata de calculator a pieselor si ansamblurilor întâlnite în constructia de masini, realizarea desenelor de executie ale acestora urmand cursurile in specializarea: NC V5R18- CATIA V5 Numerical control infrastructure; SMG V5R18- CATIA V5 Surface machining; V5F V5R18-CATIA V5 Fundametals si V5E V5R18-CATIA V5 Expert mechanical designer. Datorita modului modern de abordare a tehnicilor de proiectare asistata, prin interfata sa intuitiva si usurinta în utilizare a programului, CATIA V5 deschide noi orizonturi de performanta si flexibilitate, asadar printre proiectele de o complexitate de mentionat se numara Matrite pentru grupul RENAULT, Beko, ARCTIC, Dacia DUSTER,Prelucrari confectii sudate pentru TITAN Masini Grele,piese cale rulare TRAMVAI macaze,schimbatori,(incluzand si cea mai mare din lume Depoul Dudesti),etc.

Ec.George Sandu- Contabil sef
sandu@marivila.ro

George este licentiat a Facultatii de Finanate Banici Burse si Asigurari din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si este membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania si Expert contabil in cadrul CECAR. George are 17 ani de experienta in domeniul financiar contabil.

Veronica Ene -, Reprezentantul Managementului pentru Calitate-Mediu-Sănătate şi Securitate Ocupaţională-Responsabilitate Socială
veronica@marivila.ro

Sing.Valentina Albu, Responsabil asigurarea calitatii in constructii

Valentina, este absolventa a Facultatii de Hidrotehnica a Institutului de Constructii din Bucuresti, sectia Constructii Hidrotehnice, avand o exeperienta de peste 25 de ani in domenii precum: proiectarea constructiilor hidrotehnice si asigurarea calitatii in constructii. Valentina are competenta de auditor intern pentru sisteme de management al calitatii (ISO 9001), mediului (ISO 14001) si securitatii si sanatatii in munca (OHSAS 18001).

Teh. Pompilia Barbu ,  Responsabil Verificare Documentaţie-Contractări

Pompilia, este absolventa a Liceului Industrial nr.17 de Metrologie din Bucuresti, avand o exeperienta de peste 25 de ani in domeniul ofertarii si pregatirii documentatiei pentru licitatii.

Ing. Anghel Boncea, Sef grup santiere

D-nul Boncea este absolvent al Institutului de Constructii Bucuresti, Facultatea de Cai Ferate Drumuri si Poduri specializarea Cai Ferate, avand o exeperienta de peste 35 de ani in domenii precum constructii de cai ferate drumuri si poduri, constructii civile si industriale, reabilitate linii de tramvai. Incepand cu anul 1996, in baza legii nr.10/1995 privind calitatea in constructii, Dul Boncea dispune de atestat pentru calitatea de RESPONSABIL TEHNIC CU EXECUTIA (RTE) in domeniile: constructii civile, industriale si agrozootehnice ( I), constructii poduri (II2) si constructii cai ferate (III). De asemenea dul Boncea are competente conform referentialului ISO 9001:2000 in urma absolvirii in anul 2002 a cursului de “Managementul calitatii” .

Ing. Elena Bran, Sef santier construcţii drumuri, strãzi, piste si platforme

 

Elena, este absolventa a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara dinBucuresti, Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului in domeniul Geodeziei specializarea Cadastru. Elena are o experienta de peste 20 de ani in domeniul topometriei si o experienta de peste 7 ani ca sef santier reabilitare linii de tramvai,.

Sing. Vasile Alexandru, Sef santier constructii civile

Sile, este absolvent al Institutului de Constructii Bucuresti, Facultatea de Constructii civile, industriale si agricole, avand o exeperienta de peste 15 de ani in acest domeniu. Printre proiectele sale recente se numara „Hotelul BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest**** „ (www.hotelmarivila.ro). Sistemul constructiv  a fost realizat din cadre ortogonale si diafragme din beton armat, planse si scari din beton avand un regim de inaltime 2S+P+M+3E/Turn. Noutatea acestei constructii este acopersiul care este de tip terasa circulabila. Constructia cuprinde 60 de camere si 5 apartamente .

01

ScurtISTORIC

>>
Principalele lucrări de construcţii industriale şi civile, de reabilitare cale.
02

CINESUNTEM

Suntem o echipă de aproape 250 de angajaţi şi ne mândrim cu
03

CertificariISO

>>
Liderii MARI VILA COM S.R.L. s-au preocupat activ de promovarea unei